Згідно останніх подій та новин, хочемо вам нагадати про новий та дуже агресивний вірус “Кракен”!
У вівторок, 24 січня, в Україні зафіксували перший випадок зараження новим підвидом штаму Omicron XBB.1.5, неофіційна назва “Кракен”. Інфікувалася людина із Сумської області.
Тому якщо Ви маєте найменші симптоми чи перебували у прямому контакті з хворою особою, просимо якнайшвидше звернутися до лікаря або пройти експрес-діагностику.
Експрес-тест (Антиген) за 15 хвилин визначає наявність в організмі людини коронавірусу SARS-CoV-2, який є збудником COVID-19, шляхом визначення його маркера – нуклеокапсидного білка (антигену).
Дослідження виявляє антиген (білок), який належить нуклеокапсиду (оболонці) коронавірусу SARS-COV-2. Тест найбільш інформативний у пацієнтів з вираженою клінічною симптоматикою.
👉Тест-системи, які пропонує компанія «Лабсвіт» – Panbio™ для експрес-аналізу на антиген COVID-19 (Abbot) не вимагають наявності приладів та обладнання в лабораторіях.
Чутливість таких тестів складає > 90,0 % а специфічність 99,8%. Данні тести мають марку СЕ та відповідають рекомендаціям і вимогам Всесвітньої організації охорони здоров’я (ВООЗ)!
Контакти для оформлення замовлення або по будь-яким питанням:
📩labsvit@labsvit.com.ua
🔔+38(067)3292880
🔔+38(067)1211588
Разом до перемоги! Все буде Україна💙💛